Електричен термометар за пијалоци | Pulltex


Цена:
ден 690

Description

Дигитален термометар дизајниран за секојдневна употреба. За да се активира термометарот, притиснете на сензорот за температура лоциран во центарот на темрометарот. За да го исклучите, едноставно отстранете го од шишето. Неговата овална форма овозможува совршена примена на секаков тип на шишиња.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed