Двосед | Sando | Grey

Попуст 30%

Цена:
ден 18,990 ден 26,990

Description

 •  Длабочина на седиштето: 50 см
 •  Ширина на седиштето: 133 см
 •  Висина на седиштето: 45 см
 • Големина на кревет: Должина 175 cm Ширина: 133 cm
 • Дебелина на седиштата: 23 cm
 • Дебелина на перницата за грб: 9 см
 • Висина на ногарки: 20,5 см
 • Ширина на перничето за грб: 120 см
 • Висина на потпирачот за грб: 40 см
 • Ширина на потпирачот за рака: 4 см
 • Висина на потпирачот за рака: 15 см
 •  Должина на потпирачот за рака: 35 см
 • Ребондирана пена за седење
 • Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа
 • Лесно се претвора во кревет
 • Капацитет на максимална тежина: 200 kg

 

Време на испорака 15-20 дена

Можеби би ве интересирало

Recently viewed