Двојна алатка | Wolf Garten | IM-M


Цена:
ден 490

Description

Двојно мотиче

Зафат: 7 cm

Ефикасно ја ситни земјата

Исклучително издржлива

Производител: WOLF GARTEN

Можеби би ве интересирало

Recently viewed