Додаток во исхраната -капсули | Atrotone


Цена:
ден 1,391

Description

Atrotone таблетите се формулација која обезбедува уникатна комбинација на висококвалитетен глукозамин, хондроитин сулфат, зеленоусна школка во прав колаген тип II, екстракт од куркума, манган, МСМ кои овозможуваат продолжено дејство.

Формулацијата е дополнета со манган кој овозможува нормално функционирање на коските.

Погоден е за мажи и жени од сите возрасти.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed