Дневни органски влошки | Moderate Flow | 10 парчиња


Цена:
ден 340

Description

100% органски памук

- Високо апсорбирачки

- Овозможуваат кожата да дише

- Хипоалергенски

- Анатомски дизајн

- Заштитен слој кој дише, направен со Mater-bi®

- Биоразградливи компоненти

Можеби би ве интересирало

Recently viewed