Диспанзер за млеко со лажичка | Kikka Boo | Розев | 160gr


Цена:
ден 370

Description

• Практичен диспанзер за млеко кој не зафаќа голем простор.
• Максимална заштита на хранливоста на млекото.
• Диспанзерот за мелко со лажичка ви овозможува лесно и точно да ја измерите потребната доза.
• Капак кој лесно се отвара и затвара.
• Наменет за капацитет до 160 g млеко во прав.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed