Диспанзер за млеко | Kikka Boo | Син


Цена:
ден 290

Description

• Практичен диспанзер за млеко кој не зафаќа голем простор.
• Максимална заштита на хранливоста на млекото.
• 3 дела кои лесно можат да се извадат.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed