Диспанзер за млеко | Kikka Boo | 3 дела | Шарен


Цена:
ден 380

Description

• Идеален е за дома или за патување.
• Диспанзерот се состои од три прегради.
• Можете да го користите поединечно или заедно.
• Димензии на пакувањето: 18x9x9 cm.
• Димензии на производот: 18×8 cm.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed