Диспанзер за млеко со лажичка | Kikka Boo | Розев | 130gr


Цена:
ден 300

Description

• Максимална заштита на хранливоста на млекото.
• Диспанзерот за мелко со лажичка ви овозможува лесно и точно да ја измерите потребната доза.
• Капак кој лесно се отвара и затвара.
• Наменет за капацитет до 130 g млеко во прав.
• Димензии на производот: 14x8x9 cm.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed