Депилатор | Philips | BRI973/00


Цена:
ден 35,999

Description

 •  Lumea Prestige IPL
 •  Безжична и жичана употреба
 •  450 000 lamp flashes
 •  Додатоци за тело
 •  Лице и за чувствителни делови (препони и пазуви)
 •  Спречува повторно раснење на влакна
 •  5 мода на работа
 •  Сигурен и ефективен и на чувствителните делови
 •  UV филтер
 •  SenseIQ
 •  SmartSkin сензор
 •  2 години гаранција + 1 дополнителна доколку се регистрира во рок од 90 дена

Можеби би ве интересирало

Recently viewed