Даска за пеглање | ST | DP - 002


Цена:
ден 1,699

Description

  •  Термометал платно
  •  Дрвена подлога
  •  Метални ногарки
  •  Површина за пеглање 1140 х 320мм
  •  3 нивоа на висина

Можеби би ве интересирало

Recently viewed