Даска за пеглање | Colombo


Цена:
ден 1,599

Description

  •  110x32 цм површина за пеглање
  •  Висина 88цм
  •  Дебелина на ногарки 18мм
  •  Прекривка големина М

Можеби би ве интересирало

Recently viewed