Црна маскара за очи | Couleur Caramel | Extra Black No.81 | 6 ml


Цена:
ден 1,690

Description

Црната маскара на COULEUR CARAMEL:

Обезбедува ефект на зголемена должина.

Се одликува со жлебна четка и интензивно пигментирана формула.

Обезбедува нега, обвиткувајќи ги и штитејќи ги трепките.

Идеална е за кратки трепки, се постигнува импресивен изглед.

Долготрајност и одлична покриеност.

Веганско потекло.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed