Циркуларна пила | Iskra | GX-MC010B-2

Попуст 18%

Цена:
ден 4,499 ден 5,499

Description

• Напон: 220-240V ~ 50Hz
• Снага: 1200W (максимум)
• Брзина обртаи: 0-5000 окр / мин
• Дијаметар: Ø 185 * 18T * 20 mm
• Длабочина 90 °: 60 mm
• Длабочина под агол 45 °: 48 mm
• Подесив агол на сечење 45 °
• Удобна рачка
• Подесива заштита
• Кабела за напојување: 1,8 м
• Димензии: 280 x 245 x 240
• Нето тежина: 4,25 кг

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed