Бокал за филтрирање вода | Philips | AWP2936WHT / 10


Цена:
ден 1,299

Description

  •  Бела боја
  •  3 литри кацитет на садот
  •  1.9 литри филтрирана вода
  •  проток на вода 0.3 L/min
  •  Дигитален Тајмер
  •  Микрофилтрација
  •  Philips Micro X-Clean ги намалува хлор,  бигор,  тешки метали и други загадувачи како микропластика и PFOA
  •  1 филтер
  •  заменски филтри AWP210/AWP211/AWP212
  •  замена на филтер на 1 месец

Можеби би ве интересирало

Recently viewed