Бокал за филтрирање вода | Philips | AWP2935WHT / 58


Цена:
ден 799

Description

 •  2.6 литри кацитет на садот
 •  1.5 литри филтрирана вода
 •  Проток на вода 0.3 L/min
 •  Дигитален тајмер
 •  Микрофилтрација
 •  Philips Micro X-Clean ги намалува хлор
 •  Бигор
 •  Тешки метали и други загадувачи како микропластика и PFOA
 •  1 филтер
 •  Заменски филтри AWP210/AWP211/AWP212
 •  Замена на филтер на 1 месец

Можеби би ве интересирало

Recently viewed