Бокал за филтрирање на вода | Aquaphor | Izvor


Цена:
ден 549

Description

  •  Сина боја
  •  2.8л капацитет на бокалот
  •  1.4л капцитет на инката
  •  Филтер за 200л вода  со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена  тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот
  •  Антибактериско функционирање  отстранува: xлор, хлороформ и други органски хлор соединенија  талози (рѓа,  песок,  кал,  полен)  метали и тешки метали (железо,  олово,  жива,  бакар,  алуминиум),  феноли и нафтени деривати,  лекови,  вклучувајќи и хормони и антибиотици,  големи бактерии,  смалува бигор.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed