Бокал за филтрирање на вода | Aquaphor | Time


Цена:
ден 499

Description

  • 2.5л капацитет на бокалот
  •  1.2л капцитет на инката
  •  со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена
  •  филтер за 200л вода
  •  тип на филтер B100-25 вклучен во пакетот
  •  антибактериско функционирање  отстранува: xлор,  хлороформ и други органски хлор соединенија  талози (рѓа,  песок,  кал,  полен),  метали и тешки метали (железо,  олово,  жива,  бакар,  алуминиум),  феноли и нафтени деривати,  лекови,  вклучувајќи и хормони и антибиотици,  големи бактерии,  смалува бигор и сл.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed