Бокал за филтрирање на вода | Aquaphor | Provence


Цена:
ден 899

Description

  • бела боја
  •  4.2л капацитет
  •  со автоматски индикатор кој го покажува статусот на филтерот за замена
  •  филтер за 300л вода
  •  тип на филтер: B100-5 вклучен во пакетотт
  •  антибактериско функционирање  отстранува: xлор,  рѓа,  пестициди,  тешки метали,  фенол,  нафтени деривати,  смалува бигор.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed