Бокал | Philips | HD9339 / 80


Цена:
ден 3,999

Description

  • Стаклен
  •  Моќност: 2200W
  •  Запремнина: 1.7 Л
  •  Автоматско исклучување
  •  Заштита од претекување
  •  Индикатор на ниво на водата
  •  Micro-mesh филтер
  •  Широко отворање на капакот

Можеби би ве интересирало

Recently viewed