Бокал | Philips | HD9318 / 00


Цена:
ден 2,399

Description

  •  Моќност 2200W
  •  Запремнина 1.7 Л
  •  Автоматско исклучување
  •  Заштита од претекување
  •  Индикатор на ниво на водата
  •  Anti-calc филтер
  •  Широко отворање на капакот

Можеби би ве интересирало

Recently viewed