Бокал | Bosch | TWK8611P


Цена:
ден 7,990

Description

Постојана температура до 30 минути.
Водата е топла и ви се јавува некој? Не грижете се, загреаната вода останува топла доколку сакате. Бокалот ја одржува загреаната вода на саканата температура до 30 минути. На овој начин, водата не мора повторно да се загрева и подоцна можете мирно да уживате во вашиот пијалок.

Куќиште од нерѓосувачки челик со двојни ѕидови за практичност и безбедност.
Поголема удобност и безбедност со висок квалитет. Куќиштето од нерѓосувачки челик со двојни ѕидови значи дека надворешната површина не се загрева толку многу, додека загреаната вода подолго ја одржува топла во апаратот.

Секогаш совршена арома на чај благодарение на 4 температурни поставки.
Дали знаевте дека црниот чај бара различна температура од зелениот чај за да развие совршена арома? Поставете ја температурата со TemperatureControl според типот на чај: 70°C, 80°C, 90°C или 100°C. Уживајте во најдобрата арома на чај секој пат.

Помалку бигор, повеќе вкус и уживање.
Варовникот може да влијае на вкусот на вашиот чај. Благодарение на отстранливиот филтер, во водата не влегуваат грутки од варовник. Бидејќи филтерот е особено лесен за отстранување и чистење, тој помага да се обезбеди целосна функција на вашиот бокал.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed