Блендер | Tefal | BL438831


Цена:
ден 5,869

Description

  •  Боја: Црна
  •  Моќност: 800W
  •  BLENDFORCE 2
  •  6 подвижни ножиња
  •  Капацитет на садот: 1.7л
  •  Стаклен сад
  •  2 брзини и пулс
  •  2 додатоци млин и сецко
  •  Рачка за полесно држење
  •  Функција кршење на мраз

Можеби би ве интересирало

Recently viewed