Блендер | Tefal | BL2C0130


Цена:
ден 3,149

Description

  •  Боја: Бела
  •  Моќност: 450W
  •  4 ножиња
  •  Пластичен сад
  •  Капацитет на садот 1.25л
  •  Чаша за мерење
  •  2 брзини и пулс

Можеби би ве интересирало

Recently viewed