Блендер | ST | HBCE-1100KWG


Цена:
ден 2,199

Description

  •  Моќност 1100W
  •  2 брзини
  •  Регулатор на брзина
  •  DC мотор
  •  LED светло
  •  Сад за мерење + сецко + маталка
  •  Метална нога од нерѓосувачки челик отпорна на високи температури
  •  Изработка од висококвалитетна ABS пластика
  •  4 сечила од нерѓосувачки челик
  •  Ултра тивка работа

Можеби би ве интересирало

Recently viewed