Блендер | Nutribullet | NB907W


Цена:
ден 7,999

Description

  •  Pro 900W
  •  Боја: Бела
  •  BPA-free
  •  Тритан садови
  •  Капацитет на садот: 710мл со прстен за пиење
  •  Втор сад: 532мл со прстен за пиење и рачка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed