Блендер | Nutribullet | NB606DG


Цена:
ден 6,299

Description

  •  600W
  •  Боја Сива
  •  BPA-free
  •  Тритан садови
  •  Капацитет на садот 710мл со прстен за пиење
  •  Втор сад 532мл со прстен за пиење и рачка

Можеби би ве интересирало

Recently viewed