Блендер | Bosch | MMBH6P6B


Цена:
ден 19,900

Description

Димензии - 500 x 200 x 225 mm

Максимална моќност - 1.600 W

Макс. брзина на ротација - 45.000 мин-1

Нето маса - 4,8 кг

Материјал на чашата за мешање - Тритан

Капацитет - 2,0 л

Должина на електричен кабел за напојување - 120,0 см

Безбедносен уред - Автоматско безбедносно заклучување со вклучување, осигурувач за преоптоварување, Безбедносна брава, Безбедносен прекинувач

Чаша за мешање отпорна на мраз - Да

Сите пластики што се во контакт со храната не се БПА - Да

Број на поставки за брзина - Без чекор

 

Пластични делови без BPA за здрава и безбедна подготовка.
Уживајте во подготовката со мир на умот! Сите пластични компоненти кои можат да дојдат во контакт со храната се без БПА. Благодарение на пластиката без БПА, подготовката на храната е загарантирана здрава, безбедна и удобна.

Вклучена е инспиративна книга со рецепти.
Дали сакате разновидност со смути и шејкови? Практичната книга со рецепти создадена специјално за вашиот блендер Bosch содржи многу рецепти за вкусни смути, шејкови и многу повеќе. Откријте нови идеи и корисни совети за здрава исхрана и живеење. Рецепти и инспирација ќе најдете и во апликацијата VitaBar.

VitaBar апликација со вкусни рецепти и совети за здрава исхрана.
Дали сакате разновидност и нови идеи? Дозволете Bosch да ве инспирира со рецепти за смути, шејкови, сокови, супи и сосови – сè што ќе подготвите со блендери и соковници. Во апликацијата VitaBar, која е лесна за употреба, ќе најдете водич чекор-по-чекор, информации за исхраната, списоци за купување – се за здрав начин на живот.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed