Блендер | Bosch | MMB6384M


Цена:
ден 12,500

Description

Спојува повеќе од смути со моќен мотор.

За дробење мраз или за сечење тврди состојки е потребен моќен и силен мотор. Подгответе непречено измешани пијалоци, шејкови или песто со мотор од 1200 вати со брзина на моторот до 30 000 вртежи во минута. Уживајте во моќта за мешање речиси сè – развиена со докажаната моторна компетентност на Bosch во кујнските алати, од 1955 година.

Безбедно мешање и лесно ракување со капакот.

Уникатниот безбедносен капак со концепт на ротација го потврдува лесното затворање на капакот. Работењето на блендерот не е можно освен ако капакот не е безбедно поставен на теглата. Дополнително, дополнителниот отвор за истурање ви заштедува напор и ви овозможува да истурате прецизни порции без да го отворите целиот капак.

Уживајте во смути без грижа додека сте во движење.

Заштедете време со мешање на смути директно во шишето ToGo без повторно полнење или потреба од адаптер. Безбедноста е загарантирана со заштитата од истекување SafeLock – уникатен безбедносен механизам кој избегнува случајно отворање и поплавување на погонската единица. Дополнително, капакот на шишето ToGo е отпорен на истекување.

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed