BB крема за комбинирана кожа | Garnier | Среден тен


Цена:
ден 415

Description

1. Го контролира сјајот

2. Ги минимизира порите

3. Го изедначува тонот на кожата

4. Хидрира

5. Заштитува

Можеби би ве интересирало

Recently viewed