Батериска дупчалка | Iskra | IE-CD71-144S


Цена:
ден 6,990

Description

• Напон: 14.4V
• Моќност: Li-ion батерија (2.0Ah)
• Брзини во мирување:
- Одделение 1: 0-400 мин-1
- Одделение 2: 0-1500 мин-1
• Ниво на вртежен момент: 21 + 1
• Вртежен момент: 23 Nm
• LED сијалица
• Брз полнач
• Гумена рачка
• Глава за затегнување: ø 0,8-10 mm (максимум)
• Капацитет за дупчење: 22 mm (дрво), 8 mm (железо)
• Димензии на пакетот (во мм): 305 (L) x 96 (W) x 270 (H)
• Нето тежина: 1,13 кг
• Бруто тежина: 3,1 кг

Надворешно пакување EAN-код: 3830042567714
• Димензии на кутијата (во мм): 520 (L) x 325 (W) x 320 (H)
• Кол: 5 парчиња / картон
• Нето тежина: 14,7 кг
• Бруто тежина: 15,5 кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed