Батериска дупчалка | Iskra | IE-CD62-120S

Попуст 11%

Цена:
ден 3,999 ден 4,490

Description

• Напон: 12V
• Моќност: Li-ion батерија (1.5Ah)
• Брзини во мирување:
- Одделение 1: 0-400 мин-1
- Одделение 2: 0-1500 мин-1
• Ниво на вртежен момент: 18 + 1
• Вртежен момент: 12 Nm
• LED сијалица
• Брз полнач
• Гумена рачка
• Глава за затегнување: ø 0,8-10 mm (максимум)
• Капацитет за дупчење: 16 mm (дрво), 8 mm (железо)
• Димензии на пакувањето (во мм): 267 (L) x 86 (W) x 175 (H)
• Нето тежина: 1,28 кг
• Бруто тежина: 2,7 кг

Надворешно пакување на EAN-код: 3830042567691
• Димензии на кутијата (во мм): 485 (L) x 300 (W) x 270 (H)
• Кол: 5 парчиња / картон
• Нето тежина: 12,5 кг
• Бруто тежина: 13,5 кг

Можеби би ве интересирало

Recently viewed