Бандаж трака за гуми за велосипед | Tubeless Peaty's Tubeless Rim Tape 21mm


Цена:
ден 1,350

Description

Бандаж трака наменета за конвертирање на обичен бандаж да биде компатибилен за возење со tubeless гуми.

Должина на траката: 9 метри.

Ширина на траката: 21mm.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed