Бандаж трака за гуми | Tubeless Peaty's Rim Tape 25mm


Цена:
ден 1,350

Description

Бандаж трака наменета за конвертирање на обичен бандаж да биде компатибилен за возење со tubeless гуми.

Должина на траката: 9 метри.

Ширина на траката: 25mm.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed