Апарат за пуканки | ST | PM-1200MW


Цена:
ден 1,399

Description

  •  Бела боја
  •  Време на подготовка 2-4мин
  •  Подготовка на принцип на топол воздух
  •  Помлаку калории без масло
  •  1200W

Можеби би ве интересирало

Recently viewed