Апарат за правење вафли | ST | WM-850XA


Цена:
ден 1,299

Description

  •  за 4 вафли
  •  850W
  •  Инокс
  •  Нелепливи грил плочи
  •  Прилагодлив термостат

Можеби би ве интересирало

Recently viewed