Апарат за правење палачинки | ST | PM - 100A


Цена:
ден 1,499

Description

  •  1000W
  •  Нелеплива површина од 30цм
  •  Копче за селекција на соодветна температура
  •  Посебен дел за намотување на кабелот
  •  Светлосни индикатори за старт и крај на работата
  •  Вклучени 2 аксесоари за приготвување палачинки

Можеби би ве интересирало

Recently viewed