Апарат за правење крофни | ST | DM-850BA


Цена:
ден 1,399

Description

  •  Црна боја
  •  Место за 7 крофни
  •  Нелепливи плочи
  •  Термостат
  •  Индикатор за напон
  •  Моќност 850W

Можеби би ве интересирало

Recently viewed