Апарат за перење под притисок | Karcher | 1.676-200.0 K3 Compact

Попуст 11%

Цена:
ден 16,999 ден 18,999

Description

 •  Моќност: 1600W - 120 bar
 •  Проток на вода: макс. 380л/ч
 •  Влезна температура на вода: макс 40 степени
 •  Дел за чување на кабелот
 •  Вграден простор за чување аксесоари
 •  Вклучени додатоци: Апликација на детергент преку црево за всмукување
 •  Спреј пиштол под висок притисок G 120 Q
 •  Црево 6 метри
 •  Dirt Blaster
 •  Vario Power Jet
 •  Интегриран филтер за вода
 •  3/4" конектор за градинарско црево
 •  Димензии: ДxШxВ 264 x 256 x 450 мм

Можеби би ве интересирало

Recently viewed