Антиперспирант - Thermal Action | Garnier | 150ml


Цена:
ден 236

Description

Антиперспирант со одбранбени активни супстанции и патентиран Минералит од природно потекло, извлечен од вулканска карпа. Способен да апсорбира 5 пати повеќе од сопствената тежина во вода, тој е 5 пати повеќе впива од талкот. Ја почитува природната транспирација на кожата за оптимална заштита од мирис и влага. И овозможува на кожата да дише. Обезбедува нежна заштита без иритација. Без етил алкохол. Дерматолошки тестирано.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed