Антиперспирант - Magnesium | Garnier | 150ml


Цена:
ден 236

Description

Првиот антиперспирант со магнезиум оксид и патентиран Минералит од природно потекло, извлечен од вулканска карпа. Способен да апсорбира 5 пати повеќе од сопствената тежина во вода, тој 5 пати повеќе го впива талкот. Ја почитува природната транспирација на кожата за оптимална заштита од мирис и влага. Им овозможува на кожата да дише. 72 часа заштита од непријатни мириси. Без етил алкохол.

 

Можеби би ве интересирало

Recently viewed