Антиперспирант - Hyaluronic Care | Garnier | 150ml


Цена:
ден 236

Description

  • Дезодоранс против потење за жени до 72 часа свежина и пријатен мирис; заштитен дезодоранс со нежна формула
  • Ефект: долготрајно чувство на свежина и сигурна заштита од влажност на пазувите, без бели остатоци и жолти дамки, со хранлив ефект против сушење
  • Практичен дезодоранс со силен ефект на сушење, благодарение на природниот минералит, брза апсорпција без лепливи и влажни остатоци на кожата и облеката

Можеби би ве интересирало

Recently viewed