Антиперспирант - Black, White and Colors | Garnier | 150ml


Цена:
ден 236

Description

Првиот антиперспирант од Garnier со Mineralite. Им овозможува на кожата да дише. Технологијата тестирана на различни материјали над 150 пати. Без етил алкохол. Дерматолошки тестирано. Првиот антиперспирант од Гарние со екстракт од Моринга и патентиран Минералит од природно потекло, извлечен од вулканска карпа. Способен да апсорбира x2,5 пати повеќе од неговата тежина во вода, тој x5 пати повеќе впива од талкот. Ја почитува природната транспирација на кожата за оптимална заштита од мирис и влага. Им овозможува на кожата да дише. Не остава траги на ткаенините.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed