Антиперспирант - 6 во 1 | Garnier | 150ml


Цена:
ден 236

Description

  • Опремен со технологија против потење
  • Обезбедува заштита на кожата и облеката
  • Спречува жолти дамки
  • Без алкохол
  • Без парабен

Можеби би ве интересирало

Recently viewed