Алатка за отстранување плевел | Wolf Garten | RFM 15


Цена:
ден 690

Description

Овaа алатка за отстранување плевел работи на принцип на туркање и повлекување за да може да го повлече и исече плевелот кој е под нивото на почвата.

Има брановидно сечило со двојни рабови.

Ширината на главата на алатката од 15cm, во комбинација со интегрираните странични заштитници, ви овозможува да работите близу до растенијата без да ги оштетите.

Оваа цврста алатка ви овозможува да го отстраните плевелот од почвата со минимален напор.

Произведена е во Германија според највисоките стандарди и е дизајнирана да се користи со сите Multi Change рачки по ваш избор.

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed