Алатка за глуварче | Wolf Garten | IW-M


Цена:
ден 590

Description

Работна ширина: 4 cm

Ископајте, повлечете и готово

Извадете ги глуварчињата без да се наведнувате

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed