Алатка рачно градинарско ноже | Wolf Garten | KF-2K


Цена:
ден 320

Description

Отстранување на коров помеѓу бекатон плочки, рабови и сл.

Производител: WOLF GARTEN


Можеби би ве интересирало

Recently viewed