Измазнувачки антирид за околу очи | Logona


Цена:
ден 1,100

Description

За сува и нормална кожа.

Ја намалува длабочина на мимичните брчки.

Интензивно ја хидрира осетливата кожа околу очите.

Погодна за употреба кај лица кои носат контактни леќи.

Офталмолошки испитана.

Можеби би ве интересирало

Recently viewed