Airfryer | Midea | MF - CN55D2


Цена:
ден 7,999

Description

 •  1850W
 •  Готвење со топол воздух
 •  Дигитален екран на допир
 •  Без маснотии
 •  Капацитет 4.8l
 •  ЛЕД дисплеј
 •  Програмирани функции
 •  Автоматско исклучување
 •  Тајмер
 •  Температура до 200 С
 •  System Rapid Hot Air
 •  Технологија Dual Cyclone

Можеби би ве интересирало

Recently viewed