Air Fryer | Xiaomi | Pro 4L


Цена:
ден 8,499

Description

  •  1600W
  •  Готвење со топол воздух 40-200 степени
  •  Стакло на корпата за полесно следење на говењето
  •  Паметно готвење со говорни команди
  •  OLED дигитален екран на допир
  •  Без маснотии
  •  Капацитет: 3.5л
  •  Програмирани функции
  •  Автоматско исклучување
  •  Тајмер до 24ч

Можеби би ве интересирало

Recently viewed